Huawei UPS2000G

Huawei UPS2000G

Med en UPS räddar ni IT-miljön när strömmen går!

En IT-miljö må vara hur avancerad som helst, ändå är det viktigaste något som många tar för givet – att det finns ström till enheterna! Ström som inte bara driver hela IT-miljön, utan som också är konstant och jämn så att maskinerna mår bra, fungerar optimalt och därmed håller längre. Elfel kan inträffa i de egna lokalerna, en kabel kan grävas av någonstans, eller hela samhällets elnät kan på obestämd tid gå ner.

Lösningen är att installera en UPS (Uninterruptable Power Supply) mellan eluttaget och IT-utrustningen, så att all ström passerar genom den. Kraftfulla batterier tar över som alternativ kraftkälla om strömmen bryts och håller IT-utrustningen igång, antingen tills strömmen återkommer eller tills man hunnit koppla ned maskinerna på ett korrekt sätt.

Huawei UPS2000GSamtidigt fungerar en UPS som en garant för att strömstyrkan kontinuerligt hålls på en jämn nivå, genom att känna av toppar och dalar (exempelvis vid blixtnedslag och överbelastningar på elnätet).

På Pedab samarbetar vi med den världsledande UPS-leverantören Huawei, främst med den populära UPS2000-G-serien som med sina små, kraftfulla och mycket prisvärda UPS:er täcker behoven för de flesta IT-miljöer. För större miljöer kan flera 2000-G-UPS:er användas, alternativt större UPS:er, exempelvis ur Huawei UPS5000-serien.

Gemensamt för alla Huawei:s UPS:er är den extremt höga driftsäkerheten, den tysta gången och den enkla hanteringen.

Kontakta oss i Pedabs Huawei-team så kan vi berätta mer, och hjälpa till att skapa den optimala UPS-lösningen för just er eller era kunders IT-miljö.

Mattias Skohg

Mattias Skohg

Technical Sales - Huawei Server & Storage 
Phone. +46 8 587 237 68
Scroll to top