Welcome to Huawei IT Day

Huawei IT Day

Huawei IT Day at Kista Office on April 2nd, Stockholm.

The future is a fully-connected intelligent world. Everything is aware and everything is interconnected. Digital transformation is an inevitable way for enterprises to move towards the future intelligent world. Intelligent computing, intelligent storage, and intelligent cloud platform are the bases for enterprise digital transformation, and the engine for enterprises to innovate services in the future. Huawei IT Day has a share of ICT technology trends, in-depth insights into the industry, introduction to Huawei’s latest IT products and solutions, and Huawei’s technological innovation in the ICT field. We look forward to meeting you here. Communicate and share, inspire each other, and jointly explore the success of enterprise digital transformation. Once again, we sincerely invite you to attend our IT Day.

Agenda

Time Topic Duration Speaker Job title
09:00-09:30 Coffee and registration 30min
09:30-09:35 Welcome to Huawei 5min Eric Dong Nordic IT Solution Sales Director
09:35-10:00 Huawei IT Strategies and Main products in 2019 25min Marcus Ekman Senior Product Manager
10:00-11:00 Huawei’s New-Gen All Flash Storage Presentation 30min Mattias Tamme Senior Solution Architect
11:00-11:10 Coffee Break 10min
11:10-11:40 Huawei Intelligent Computing Product and Solution 30min Johan Eriksson Intelligent Computing Business Manager
11:40-12:10 Huawei’s New-Gen All Flash Storage Dorado V3 DEMO 30min John Fan Product manager
12:10-13:30 Lunch 90min

Register

To register send an email to swedenebg@huawei.com

And also let us know if you have any allergies.

We are looking forward to seeing you on the 2nd of April.

For questions, Please contact Anna and Sunny.

Anna Idbrant

Anna Idbrant

Marketing Manager at Huawei Technologies EBG
Phone. + 46 70 365 78 27
Sunny Sun

Sunny Sun

Sales Management
Phone. +46 73 772 50 77
Scroll to top